visibility Brzi pregled

All the faces

Šifra proizvoda: MTS003
Cijena: 100,68 kn
Ušteda: -9,90 kn (10%)
PDV u cijeni: 11,58 kn

Meka majica kratkih rukava minimalne težine 150 grama

Majice su namijenjene za zapadno tržište Europske unije te su u muškom i dječjem modelu standardnog kroja, dok ženski model dolazi u strukiranom obliku


Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Uvjeti dostave
Naručena roba dostavlja se do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu.
Roba se dostavlja na području cijele Hrvatske. Proizvodi se šalju putem prijevozničke tvrtke.
Rok isporuke je unutar 3 radna dana, a rok počinje od trenutka kad TG PANIĆ zaprimi uplatu na žiro računu ili autorizacija kreditnih kartica bude odobrena.
Status pošiljke može se pratiti u rubrici "Moj profil"
U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni artiklom, isti možete zamijeniti za nešto drugo ili vratiti u zamjenu za novac unutar 7 dana od primitka artikla.
Da biste ostvarili ovo pravo, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.
U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljki te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate.
Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu. Ukoliko ustanovite, prilikom prve uporabe, da je artikl koju ste dobili neispravan, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku izvršili zamjenu za ispravan artikl.
Reklamacije kupci mogu javljati putem telefona 040/000-000 ili putem maila [email protected] .
Kupac bi prilikom javljanja trebo znati broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime kako bismo mogli ući u trag narudžbi.